Jeg sad og så fjernsyn og så Masterchef / Coca-cola reklamen på TV3 omkring nogle asiatiske spille-snacks (og lige et surt opstød - hvem spiser aftensmad/kæmpe snacks, mens de spiller Matador!?) Nå, men jeg så, de lavede nogle kødboller og tempura-grøntsager, som kunne dyppes i en soya-dip, og så tænkte jeg - det skal jeg prøve..
Ingredienser:
- 1/2 spsk rapsolie
- 2 spsk soya
- 3 cm finthakket rød chili
- 5 cm fintrevet ingefær
- 1 tsk honning
- saften fra 1/2 lime
- 2 forårsløg - finthakket
- peber
Vi bruger det dog ikke som dippesauce, men som en lille topping af marinade over alt, der minder om asien, fx boller i karry, wokretter, ko i karry selvfølgelig osv.
Prøv det - det løfter lige det asiatiske køkken maks!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar